Hvor var det nu lige, man havde lagt det værktøj, som man skulle bruge?
Man ved, at man har brugt det før, at man ikke har lånt det til naboen, man har heller ikke smidt det ud, og man har heller ikke solgt det.
Nu har man dog efterhånden ledt overalt derhjemme, om det var luftet, i skuret, annekset og endda de steder, hvor værktøjet slet ikke skulle befinde sig: Uden resultat.
Man begynder at overveje, om man skulle have fået stjålet det værktøj, men der er ikke noget tegn på indbrud. Man efterlyser ens værktøj på de sociale medier, hvis man nu alligevel skulle have glemt, at man havde lånt det ud. Det gav heller ikke resultat.
Man er lige ed at opgive, at man nogensinde får det værktøj at se igen, og at man nok et nødt til at punge ud efter noget nyt, men så kommer man i tanke om et sted, der næste er det sidste sted, som det kan befinde sig i: I et depotrum hos depothuset.dk

Så fandt man det igen i depotrummet

Det er næsten med bævrende læbe og rystende hænder, at man åbner for det depotrum, som man trods alt ikke benytter så tit, for det er her, man har de sager, som man ikke bruger særligt tit, faktisk sjældent, så man alligevel kan opbevare dem her så langt fra hjemmet, hvor man skal bruge tid på at komme ud at hente de sager.
Og heldet var med en, for man havde glemt, at man havde opmagasineret det her i en kasse i depotrummet!
Så sparede man at skulle hen at bruge penge på noget nyt værktøj, og det var sådan set også svært at erstatte det, som man allerede havde.
For at undgå, at det sker igen, så laver man en liste over, hvad man har i det depotrum, så man ikke behøver tage ud at tjekke hver gang, og man opdaterer den liste hver gang, at der kommer noget nyt derud, eller man henter noget, så den altid er aktuel med det rum, hvad man kan finde i det.