Hvilke gardiner til det nye hus?

Er du blevet stolt husejer eller er du blot flyttet fra en gammel bolig til en ny og er du i tvivl om hvilke gardiner du skal vælge, så kan du her få lidt hjælp til en af de bedste muligheder der er på markedet (efter vores mening).

Rullegardiner

Vi vil super gerne slå et slag for rullegardiner, for de er altså bare super brugbare i de fleste hjem. Rullegardiner er smarte, fordi de kan tilpasses så man ikke lukker al lys ude, og de kan tjene forskellige formål. De kan være justerbare i både top og bund og de kan være i forskellige stoffer, som giver det lys som din bolig behøver.

Rullegardiner har også den fordel at de kan være super diskrete når de er rullet op, og de kan give stuen, soveværelset eller opholdsrummet præcis det udtryk og det formål de behøver. I stuen har man sjældent brug for mørklægningsgardiner og i soveværelset er det sjældent at man ønsker halvtransparente gardiner. Med rullegardiner kan du helt selv bestemme hvilket udtryk de skal have, og hvordan du ønsker de skal fremgå i rummet.

Hos a10 har du et stort udvalg af rullegardiner til forskellige formål. Har du brug for mørklægnings rullegardiner, brandhæmmende rullegardiner, motoriserede rullegardiner eller antibakterielle rullegardiner så finder du dem der. De har faktisk også et rigtig godt udvalg af panelgardiner, plisségardiner og lamelgardiner, så uanset hvilken form for gardiner du beslutter dig for så kan du finde dem hos a10.