Power BI – for mig var det noget jeg ikke anede hvad var, før der var nogen der fortalte mig, at jeg virkelig skulle overveje at få det, så jeg bedre kunne tage beslutninger ud fra diverse data indsamlinger. Man kan sige at det er et effektivt Business Intelligence værktøj, der visualiserer tingene på en meningsfuld måde, så man bedre kan tage en beslutning i forhold til diverse tiltag i ens virksomhed. Jeg selv arbejdede meget med mine Excel regneark, og i bund og grund gik det jo meget godt – men efter jeg skiftede til Power Bi sparede jeg en del administrative timer i mit Excel regneark. Jeg valgte at komme på et af myb.dk kurser i Power BI, så jeg kunne lære det fra bunden af.

Lederskab med Power-bi

For mig blev det en skræddersyet løsning, og med en løsning som jeg selv kunne arbejde videre med – der var mange af mine ellers manuelle arbejdsgange der nu blev automatiserede dataprocesser – altså tidsbesparende, og en god investering. Mind Your Business er faktisk et godt udtryk for at man skal have fokus på ens forretning eller virksomhed, hvis man sal kunne træffe de rigtige ledelses beslutninger. Mens jeg fik gang i Power BI, brugte jeg lige myb.dk og deres Power BI konsulenter, og da jeg så selv havde været på kursus, så kunne jeg selv – men jeg havde sørget for at jeg altid kunne henvende mit til myb.dk hvis jeg havde brug for deres ekspertise, råd og vejledning. Deres kundeservice er bare i top.