Har man brug for hjælp til at etablere en boliglån kan vi hjælpe ved fairkredit.dk. beregn lån i friværdi ved Fairkredit. Vi har en online låneberegner, hvor man kan regne på hvor stort et lån man kan optage i sin friværdi. Friværdien i huset er det beløb som ikke er belånt, og derfor kan friværdien bruges på forskellige måder. Nogle husejere ser det som en opsparing i huset, mens andre gerne vil etablere lån i friværdien. Det kan fx. være man ønsker at etablere lån til tilbygning, og i dette tilfælde kan friværdien benyttes. Ved lån i bolig kan man således benytte friværdien fx. når man skal have økonomi til tilbygning.
Lån i friværdi kan vi hjælpe med, så kontakt os eller udfyld låneansøgningen online.

Her under corona epidemien er der sikkert mange husejere, der har lidt ekstra tid de ønsker at bruge mere effektivt. Ved lån i friværdien er der så basis for de husprojekter man før har ventet med, fordi der ikke lige var tid til det. Lån til tilbygning kan fx. bruges til en udestue, en garage eller et ekstra toilet.

Blog om boliglån hos Fairkredit

Når det gælder lån i bolig har vi ved www.fairkredit.dk samlet en lang række relevante artikler på vores blog. Kig ind på vores hjemmeside og læs mere. Derefter er det nemt og hurtigt at udfylde en låneansøgning med de relevante informationer. Hurtigst muligt vender vi tilbage med et svar på låneansøgningen.
Vi samler helst på tilfredse kunder, og derfor er det vigtigt at vi løbende modtager feedback i relation til låneansøgning med mere. Lad os høre hvordan jeres oplevelse er på www.fairkredit.dk. Lad os hjælpe med den næste låneansøgning til din fremtidige drømmebolig. Lev drømmen ud. Gør det virkeligt med vores hjælp. Udlev drømmen om at blive husejer. Drømme kan blive til virkelighed. Vi er kun et klik væk fra boligdrømmen.