Prisen stiger igen på Cigaretterne, og nu syntes jeg godt nok at det var lige i overkanten for mig og min økonomi – jeg kunne selvfølgelig bare stoppe med at ryge, men nej, for så havde jeg nok gjort det for lang tid siden. Jeg blev introduceret til Velo snus af min store dreng – han har længe haft brugt det her hvide snus i stedet for cigaretter. Han sagde, det er meget nemmere at have med når jeg har en bytur med gutterne, vi kan sidde indenfor og drikke og hygge, og skal ikke rende ud og ind hele tiden for at få en smøg. Det havde han jo ret i, og jeg havde da også bemærket at han heller ikke længere lugtede langt væk af røg. Så jeg besluttede mig for at slutte selskab med de unge mennesker og snus.

Velo snus er plantefibre

Sønnen sagde til mig – Køb Velo mor, så får dine lunger det også bedre, for så inhalerer du ikke længere røgen. Så fandt han siden nikopouches.dk som forhandlede disse hvide snusposer der var lavet af plante fibre og som indeholdt nikotin og smag. Den der tiltalte mig mest var den med mentol smag, da den mindede mig om mine gamle mentol cigaretter. Ja, man lærer mange ting af de unge mennesker, og det er ikke bare skidt det de lærer en. Jeg blev nemlig meget overrasket over hvor nemt og rent det var med de her hvide Velo snus poser – og nu har jeg heller ikke længere gule fingre.