Skal du i dette år holde fest?
Hvad enten det drejer sig om konfirmation, bryllup, sommerfest eller firmaarrangementer er vi behjælpelige med at stå for baren og levere netop de cocktails du gerne vil have til din fest. Væk er besværet med at tænke på selv at skulle handle ind til cocktails og samtidig sørge for at nogle gider at stå i baren. Vi kommer med alt det der skal bruges i baren så du skal kun tænke på at feste sammen med dine gæster og have en god aften. Bartender hjemmefest er oplagt for dig der holde et privat arrangement og gerne vil overraske dine gæster med lækre cocktails. Vores bartendere har styr på de mest populære cocktails og sørger for en fest bag ved baren. Der er også mulighed for at tilkøbe en dj der kan underholde med musikken til netop din fest.

Hyg dig med dine gæster

BartenderBar.dk medbringer alt det nødvendige udstyr der skal bruges til vores cocktails. Vores bartendere har mange års erfaring med at lave og servere cocktail og vi vil gøre alt for at din fest bliver uforglemmelig. På vores hjemmeside https://bartenderbar.dk/ kan man se vores udvalg af cocktails og dermed kan man bestemme sig for hvilke cocktails der skal serveres til festen. Der er også billede af vores mobile bar, således du kan få et indtryk af hvordan denne ser ud. Vil du se hvordan det ser ud når vi serverer cocktails til fester? Så klik dig ind på vores video på forsiden, og du vil straks få et indtryk af hvor festligt og sjovt det er at leje en bartender til din fest.
Hvis man gerne vil afholde et firmaarrangement kan vi fx. bookes til julefrokost, messer eller afholde cocktailkursus for jeres medarbejdere. Især cocktailkursus kan være en event som kan være sjov og anderledes som en anden måde at fremme det sociale samvær på. Book os i dag og få en oplevelse for livet!