Vin er mange ting, men jeg hælder nu mest til en sød vin, der gerne må være lidt fyldig – om det er rødvin eller hvidvin er lige meget – jeg elsker vin. Hvidvin drikker jeg mest af om sommeren, der er ikke noget bedre end en god sød italiensk hvidvin ude på terrassen en varm sommerdag. Skulle det hænde, at jeg ikke lige får en sød vin, så har jeg lært at hvis jeg lige putter lidt frugt i, for eksempel frosne jordbær, ja så bliver hvidvinen både kold og lidt sødere. Det kan være svært at finde en rigtig god hvidvin, som jeg ikke bliver dårlig af dagen efter, så jeg går efter de lidt dyrere produkter af høj kvalitet. rødvinen må også gerne være i den søde ende af vinene, men også gerne lidt kraftig, så den passer til et ostebord, hvis det nu er det jeg lige skal have. Det sker da også at jeg tager et glas vin eller to, hvis det er fredag – nå, nej, det behøver ikke kun være fredag, men når jeg har lyst, og så skal den bare være af højeste kvalitet og gerne økologisk. Vi i vores familie elsker vin, og vi kan da også godt konsumere en del, når vi er sammen og holder de store familiefester. Det er for det meste rigtig hyggeligt, og nogle af gangene, ender det også med at vi spiller gæt og grinmasser, og det er ligesom lidt sjovere, når der er kommet lidt vin indenbords.