Hos Tipa Træemballage kan du finde alt i paller og rammer. Her er både brugte og nye plast eller træpaller alt afhængig af jeres behov. Det er jo især oftest til virksomheders lagre at der er behov for paller og rammer i forhold til opbevaring, og her kan være vi behjælpelige med at levere lige netop de produkter I skal bruge. Halvpaller er også en mulighed. De nye halvpaller leveres varmebehandlede, hvorimod de brugte kan fås med eller uden varmebehandling. Man kigger bare på Tipa Træemballage og finder de paller man har brug for. Derefter skriver man en mail eller kontakter os pr. telefon for at afgive sin endelige ordre. Er der spørgsmål til produkterne eller levering hører vi gerne fra jer. Vi gør en del ud af at fokusere på bæredygtighed hvorfor vi også som nævnt sælger brugte rammer og paller. Vi vil gerne ved Tipa Træemballage være med til at nedbringe mængden af træ anvendt i industrien hvorfor vi fokuserer på at genbruge pallerne.

Et varieret udvalg af paller og rammer

Uanset hvilke produkter du skal have opbevaret på din virksomheds lager står vi klart til at hjælpe. Det er vigtigt at man vælger de rigtige paller og rammer. Hvis der er udfordringer i forhold til målene hjælper vi dig gerne. Når vi fokuserer på bæredygtighed har vi dermed også tilbuddet om at hente dine brugte paller og pallerammer. Så er man fri for at de havner i skrot containeren. Hos Tipa Træemballage giver vi en fornuftig pris for jeres brugte paller, så der er en god grund til at gøre brug af netop denne mulighed.
Både i 2017, 2018 og 2019 har vi fået Børsens Gazelle Pris, og dette er vi selvfølgelig ved Tipa Træemballage stolte over. Man kan se mere om denne kåring på vores Facebookside Tipa Emballage ApS. Her opdateres også med andre nyheder fra vores virksomhed. Giv os gerne en like eller en kommentar.