Det at gå i gang med et byggeprojekt, det blev en lidt større omgang end jeg lige havde troet – heldigvis var det ikke mig der legede entreprenør og skulle stå for al planlægningen, for så var det da gået rivende galt. Jeg fik dog lov til at bestemme hvilke fliser jeg ville have i huset, og hvor de skulle ligge. Selvfølgelig valgte jeg fliser til badeværelset – det hørte sig ligesom til – så kom køkkenet, her valgte jeg så også lige fliser, da jeg fandt det mest praktisk. Til badeværelset og køkkenet, som var de første steder der skulle lægges fliser, fandt jeg, efter en masse søgninger på nettet, en interessant hjemmeside der hedder danskfliselager.dk. Her fik jeg en masse inspiration til både køkken og bad – og ikke nok med det, så blev jeg også fristet til at få fliser i min stue.

Fliser der ligner træ

Ja, det var lige netop det jeg fandt, jeg troede ikke mine egne øjne, før jeg var henne i danskfliselager og deres showroom, så jeg lige kunne mærke disse fliser med mine hænder. Kan så fortælle, at det var nøjagtig som jeg forestillede mig, og jeg kunne ikke se at det var fliser og ikke træ. Det var bare perfekt, og jeg fik min mand overtalt til at gå med til at få fliser i stuen, efter han selv havde været med ude i danskfliselagers showroom, så han selv fik den samme oplevelse som mig. Selvfølgelig betød det også noget at det var de laveste priser på markedet.