Kiwi er en lille, oval frugt med en tynd brun eller grønligbrun skal. Frugtkødet er lysegrønt, og der er små sorte kerner overalt. Kiwier stammer oprindeligt fra Kina, og de blev først indført til New Zealand i begyndelsen af det 20. århundrede. I dag dyrkes kiwier i mange lande rundt om i verden, herunder Chile, Italien, Grækenland og Australien.
Kiwier er en fremragende kilde til C- og E-vitamin samt kalium og fibre. De indeholder også et unikt enzym, der hjælper med at nedbryde protein, hvilket gør dem til en god tilføjelse til smoothies eller andre retter, hvor protein er en vigtig ingrediens. Kiwier kan spises rå, laves til saft eller bruges i bagværk.
Kiwier er en fantastisk kilde til næringsstoffer og kan nydes på mange forskellige måder. Tilføj dem til din kost i dag og nyd de mange fordele, de har at tilbyde! I forhold til indtagelse af kiwier så er der delte meninger om hvordan de skal nydes. Nogle spiser dem med den brunlige skal hvor andre blot spiser det indeni.
previous article
Camping med baby
next article
Professionel hjælp med hr systemer
Du vil måske også syntes om
Oplev fodboldens magi med en skræddersyet rejse
3 måneder siden
Julefrokost i Jylland
1 år siden