Så skal der gang i festen, og mange gange står man og vakler om det lige skal være levende musik, eller om det skal være en DJ der levere musikken til dels middagen og dels til de ivrige dansere bagefter. lej en dj er faktisk rigtigt godt, her kan man nemlig sammen med DJ sammensætte noget af det musik man gerne vil have de spiller, og så er det også nemmere at komme med ønsker på selve aftenen. Jeg vidste ikke lige selv hvor jeg kunne leje en DJ henne, så jeg måtte ty til nettet og se hvad de havde under lej dj og dj til privatfest. Vi fik fat på en rigtig dygtig DJ til vores store sommerfest, på musikbookeriet.dk, og vi var efterfølgende også glade for at vi valgte en DJ frem for levende musik.

Den DJ vi havde fået fat på, var virkelig god til at sætte gang i festen, og alle vores musikønsker der kom løbende gennem aftenen, kunne de spille – vores gæster var også rigtig imponerede over dem, så mon ikke de har fået flere arrangementer at spille til, efter de har været hos os.
De unge mennesker der spillede, havde en kompetence der kunne tune sig ind på hvad det var de skulle spille mere eller mindre af, og det var det der også var med til at vi havde en god fest. Det at finde en dj til fest kan være lidt af en udfordring, hvis man ikke lige ved hvor man finder dem, eller lige kender nogen i ens omgangskreds der kender nogen, der kender nogen og som ved hvem der er gode og ikke.
Vi kan kun sige at den DJ vi havde lejet til vores fest, var knaldhamrende god, og at det ikke er sidste gang at vi lejer en DJ, når der skal gang i en fest – det er også rart, bare at overlade alt det med musikken til andre, så man selv kan hygge sig med gæsterne og selv få sig en swing om – de unge DJ var meget fleksible i forhold til spilletiden, og vi fik dem da også overtalt til at blive længere.