Er du træt af at afholde dine møder på kedelige mødelokaler, hvor der ikke er nogen inspiration eller kreativitet at hente? Så er det tid til at prøve noget nyt og opleve en anderledes atmosfære. Hos Lido Cafe kan du holde dit møde på en af Københavns mest charmerende cafeer. Vi er beliggende i hjertet af København, og vores skønne omgivelser er perfekt til dem, der ønsker både en professionel og afslappet atmosfære. Vi giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige.

Lido Cafe er det oplagte valg for dig, der vil holde dit møde i en hyggelig atmosfære uden at gå på kompromis med professionalisme. Vi har et stort lokale, der er perfekt til både små og store arrangementer. Vores lokale er udstyret med alt det, du skal bruge til dit møde, herunder whiteboard, projektor, og hurtigt internet. Vi har også en dejlig terrasse, hvor du og dine kolleger kan nyde en forfriskning i løbet af dagen.

Hos Lido Cafe står vi altid klar til at skræddersy den perfekte løsning til dit møde. Vi kan tilbyde alt fra morgenmad, frokost og snacks, og vores kokke laver alt mad fra bunden. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores mad og tager altid højde for sæsonens bedste råvarer. Vi kan selvfølgelig også tilpasse menuen til særlige kostbehov. Læs mere her Lido Caféen.

Vores cafe er åben fra tidligt om morgenen og til sent om aftenen, så du kan planlægge dit møde på lige det tidspunkt, der passer bedst for dig og dine kolleger. Vi kan også tilbyde fleksible bookinger, så du kan ændre tidspunktet for dit møde helt op til 24 timer før. Vi vil gerne give dig muligheden for at tilpasse dit møde efter jeres behov.

Ved at holde dit møde hos Lido cafe, får du ikke kun god service og skønne omgivelser, men også stor fleksibilitet og en unik oplevelse. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre dig og dine kolleger en god oplevelse. Vores cafe er beliggende tæt på både offentlig transport og parkeringsmuligheder, så det er nemt at komme til og fra cafeen.

Conclusion:

På Lido Cafe kan du og dine kolleger holde jeres møde i en afslappet atmosfære eller nyde en dejlig pause sammen i vores hyggelige omgivelser. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre en god oplevelse for dig og dine kolleger og tilpasse arrangementet efter jeres behov. Så er det tid til at prøve noget nyt og opleve en anderledes atmosfære. Book dit møde allerede i dag. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Lido Cafe.