Nu er det heldigvis ikke alle der lige får brug for en strafferets advokat, men hvis uheldet er ude, så er det rart at vide hvem man skal have fat på. Jeg selv har haft store og gode erfaringer med hjælp fra strafferetsadvokater.dk og Advokat Christian Kirk Zøllner der med sine 15 års erfaring indenfor området skatte-, moms- og afgiftssvig virkelig ved hvad han har med at gøre indenfor lovgivningen omkring disse paragraffer. Han hjalp mig i forhold til en skattesag jeg havde fået på halsen – uden egentlig at vide at jeg havde gjort noget forkert – og så er det rart at have en ved sin side der ved hvad det er der foregår og tales om – også selvom det ikke er millioner det drejer sig om.

Skatte og momssvig

Efter mit bekendtskab med Strafferetsadvokater kan jeg sige at for mig har det været rigtig vigtigt at have tillid til Christian og til at han klarede frisag for mig – med hans faglighed, dygtighed og engagement. Efter min frisag, fik jeg også rådgivning i hvordan jeg så kunne undgå at lande i den samme situation igen – og jeg tænker at sådan er det bare når nu jeg ikke selv lige kender hele lovgivningen inden for dette område, eller i det hele taget hele lovgivningen, for i min verden er de skrevet i et sprog kun de færreste forstår og så kan det hele misfortolkes. Så hver gang jeg lige er i tvivl kontakter jeg lige Christian for at gå med livrem og seler.