Hvor er det dejligt at man kan få nem og sund take away mad, når man er til arrangement hos Royalstage i Hillerød. Når jeg har været på messebesøg i Royal Stage – så har jeg altid været forbi Cafe Royal, hvor der serveres sund og lækker mad – heldigvis er det ved at komme mere og mere frem, så man også kan få andet end pomfritter og pølser. Det at man kan tage det med hjem, eller til turen hjemad, er guld værd. Det er pakket så man også kan spise det mens man kører bil – eller lige holde ind til siden og spise det, hvis sulten lige kommer over en. Udover deres dejlige cafe – har roylstage.dk mange spændende arrangementer og events der gør at jeg tit ender i Hillerød eller omegn.

Cafe-royal og Royalstage

Jeg elsker at komme på cafe – der er altid så hyggelig en stemning, i hvert fald når jeg taler om café hillerød eller cafe Royal. Nu er jeg mest til den sunde afdeling når jeg taler om mad – og tænker at det er jeg ikke alene om. Selvom Cafe-royal ligger i Royalstage.dk så kan man også sagtens bare køre forbi og hente sin lækre mad alligevel, uden at skulle til et eller andet arrangement. Jeg har været til en del af deres koncerter og udstillinger, og det er en skøn kombination af fornøjelse og spisning. Selv mine børn og min kæreste kan spise den mad der serveres på Cafe Royal, og det siger ikke så lidt.