Nu har jeg selv lige haft en Epson printer, en af de der trådløse printere – det var så ikke lige den nemmeste at få til at fungere efter hensigten, men da først den var installeret og kørte, så kørte den også upåklageligt. Som så mange andre printere, løb min Epson printer selvfølgelig også tør for printer toner, og jeg måtte ud og købe noget nyt. Havde jeg været lidt mere forudseende, havde jeg købt et ekstra sæt med, da jeg købte min printer – det var både godt og skidt at jeg ikke fik gjort det. Det mindre gode var, at jeg stod og ikke kunne printe det ud, jeg stod og skulle bruge – det gode var, at jeg fandt billigtoner.dk på nettet, og at jeg sparede en del penge ved at købe mine printer toner hos dem. så alt i alt var det jo meget godt.

Epson printer toner fra Billigtoner.dk

Da jeg kom ind på BilligToner hjemmesiden, var den både hurtig og nem at finde rundt i, og jeg fandt hurtigt dem jeg skulle bruge. Jeg bestilte og købte så 2 sæt printer toner, så jeg ikke kom til at løbe tør igen. Det var en yderst god service jeg fik, og jeg fik mine printer toner meget hurtigt efter min bestilling var afsluttet. Jeg ved ikke om andre har det som mig, men når jeg kan spare penge, så bliver jeg bare så glad – og så nemt, faktisk meget nemmere end at gå ned i en fysisk forretning.